Спадкоємиця мимоволі (2018) всі серії

Мелодрама Спадкоємиця мимоволі (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
16 апреля 2018 13 июня 2018
Країна:
Украина
Жанр:
приключения, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал приключения, мелодрама «Спадкоємиця мимоволі (2018)»:

Молода дівчина Софія не знала що таке розкіш і багатство, турбота близьких і материнська любов. Героїня фільму «Спадкоємиця мимоволі» виросла в дитбудинку і все своє дитинство провела серед знедолених дітей. Будучи дорослою дитиною її усиновляє чужа жінка і допомагає вступити в інститут. Окрім навчання, Софія підробляє аніматором і не забуває допомагати прийомної матері. Дівчина таємно закохана у свого викладача Ігоря Святославовича, але він бачить в ній лише здібну студентку. Несподівано життя простакуватою дівчата круто змінюється.

Стає відомо, що вона є спадкоємицею старовинного роду. Тепер, їй належить вступити у спадок, щоб отримати величезний особняк і розпоряджатися мільйонами на банківських рахунках. Радості спадкоємиці не було меж, вона довгий час не могла повірити своєму частиною. Тільки, бажаючих отримати величезний спадок знаходиться чимало. Ці люди не зупиняться ні перед чим, щоб ліквідувати раптово з'явилася конкурентку...

Серіал Спадкоємиця мимоволі (2018) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Спадкоємиця мимоволі (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Спадкоємиця мимоволі (2018) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Спадкоємиця мимоволі (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спадкоємиця мимоволі (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Спадкоємиця мимоволі (2018)