Интриганки

Фільм мелодрама «Интриганки »:

Дізнавшись про те, що красуня авантюристка виходить заміж за її успішного сина підприємця, ображена мати оголошує війну супротивниці і збирається засмутити майбутнє весільне торжество. Рішучу жінку підтримують її краща подруга і давній шанувальник. А все починалося так райдужно. Анна давно мріяла про те, щоб її синок став розсудливим і одружився. І ось перебуваючи на відстані витягнутої руки від свого заповітного бажання, вона мимоволі стає свідком розмови майбутньої невістки Вікторії і її близької подруги. Одкровення дівчата вразило Аню, коли вона почула, що Віка зовсім не любить Вадима, а бачить в ньому лише можливість отримати статус заміжньої дами і отримати доступ до його багатства.

Сам наречений навіть не підозрює про обмані і цілком щасливий майбутніми змінами. Любляча і ображена мати не бажає давати в образу своє чадо і вже будує план дій, як вона викриє підступну кохану. Але останнє не менш авантюрною і готова до війни. Вона вміло обертає всі нападки розлюченого матусі проти неї самої. Тепер в очах Вадима це вона інтриганка, яка намагається з ревнощів розладнати весілля. Але Ганна не з тих, хто легко здається, основне бій ще попереду і переможець не визначений.

Дивитися фільм «Интриганки » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Интриганки онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Интриганки дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Интриганки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Интриганки (2018)