Одружити мільйонера! всі серії

Серіал мелодрама «Одружити мільйонера! »:

Ніна Петрівна дотримується думки, що вибір підходящої подружжя за всіма параметрами занадто серйозна справа, щоб довірити його самим представникам сильної половини. Саме цим принципом вона керується по відношенню до свого улюбленого сина Миколи, володіючи процвітаючим шлюбним агентством «Спокій і щастя». Бізнес леді ніяк не звикне до думки, що її єдине чадо вже давно подорослішав за 16 років, як вона відкрила своє успішне дітище. Тепер той самий Коля успішний і заповзятливий підприємець, який зовсім не схожий на маминого синка. Хоча мати все одно пильно стежить за ним, намагаючись по можливості відганяти від нього хижих бестій.

Самому ж граціозному красеню непогано живеться і в холостяках, обтяжувати себе поки планами про родину і дітей він не збирається. Час швидкоплинний й мати, а все більше турбується про те, що спадкоємець так і залишиться без дружини і продовження роду. Тоді енергійна Ніна Петрівна вирішує сама взятися за це клопітка справа і знайти йому відповідну наречену. Всі її старання зводяться нанівець, поки струнка дама не переконується, що її Микола однолюб і досі думає про тієї самої Люсі, яку вона так вміло видалила з життя молодої людини шістнадцять років тому. Розуміючи, що іншого виходу не, героїні наперекір собі намагається розшукати Миколу кохану, щоб доставити її в переддень Нового року в будинок нареченого. Для закоханих це виявляється справжнім сюрпризом, проти якого вони зовсім не заперечували, перетворивши несподівану зустріч у справжній веселий і щасливий хепі-енд.

Серіал Одружити мільйонера! 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Одружити мільйонера! » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одружити мільйонера! 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одружити мільйонера! всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одружити мільйонера! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одружити мільйонера! (2010)