Мама всі серії

Мелодрама Мама  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
19 лютого 2021
Країна:
Україна
Жанр:
військовий, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал військовий, драма «Мама »:

Жінка зрілого віку Ніна Петрівна живе з коханою родиною в Житомирі. На території її батьківщини, України, почалася війна, яка змінила долі громадян. Жертв стає все більше. Гине безліч мирних громадян, що не завинили ні в чому. Інфраструктура все більше руйнується. Син героїні Віталій Швидченко пішов добровольцем воювати за свободу країни, і життя Ніни Петрівни перетворилася в кошмарний сон. Одного разу до неї донесли інформацію, що фронтовика взяли в полон. Звичайний день стає гірше нікуди.

Обставини такі, що єдина можливість врятувати сина - самої відправитися на пошуки. Домогосподарці, що не звикла до екстремальних умов, належить виконати чималий шлях через жахи війни. Вона пройде через безліч міст і сіл, в яких підстерігають небезпеки. Побачити байдужість бійців на блокпостах і чиновників в їхніх кабінетах, а також зіткнутися з подіями на фронті. Але Ніна Петрівна подолає будь-який страх, тому що вона - мати, яка просто хоче знати, чи живий її дитина. І її мало цікавлять глобальні політичні ігри. Ініціативна українка - яскравий приклад духовної сили, самовідданості і не знає перешкод щирої любові.

Серіал Мама 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Мама » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мама 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мама всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мама онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Мама (2021)