Докази з минулого 2 сезон. Таємниця картини Коровіна всі серії

Серіал детектив «Докази з минулого 2 сезон. Таємниця картини Коровіна »:

У Ніни, кращої подруги Людмили Дайнеко, померла бабуся. Цю трагедію важко переживає вся сім'я. Перед смертю пенсіонерка намагається розповісти щось про скарби, і починається ціла детективна історія. У навколишніх відчуття, що це - передсмертний марення. Неможливо точно зрозуміти сенс цих уривків фраз. Ніна не надає значення Бабулино словами, відчуваючи лише відчуття жалості до вмираючого людині. Але через пару років дівчину прикінчили: стара не встигла попередити її про небезпеку.

Співробітники правоохоронних структур впевнені, що зіткнулися з побутовими причинами. Але Люда вважає, що трагедія сталася через сімейних таємниць, відомих старій. На думку героїні, передсмертна плутана мова бабусі про коштовності - це цінна інформація. Є ймовірність, що почалася війна впливових людей за скарби. Знайшлося чимало претендентів на багатства, які бажають відкусити ласий шматочок. Щоб вирахувати, хто вбив подругу, Люда починає детально досліджувати минуле її рідні. І виявляє безліч таємниць і неймовірних фактів. Чи зможе ця жінка розплутати цю складну справу, в якому навіть бувалі слідчі не можуть довгий час розібратися?

Серіал Докази з минулого 2 сезон. Таємниця картини Коровіна 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Докази з минулого 2 сезон. Таємниця картини Коровіна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Докази з минулого 2 сезон. Таємниця картини Коровіна 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Докази з минулого 2 сезон. Таємниця картини Коровіна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Докази з минулого 2 сезон. Таємниця картини Коровіна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Докази з минулого 2 сезон. Таємниця картини Коровіна (2021)