Докази з минулого 3 сезон. Забутий заповіт всі серії

Серіал детектив «Докази з минулого 3 сезон. Забутий заповіт »:

Людмила Дайнеко приступає до написання своєї другої книги і, намагаючись знайти натхнення, відправляється в заміський пансіонат. Перебування в будинку відпочинку обіцяє письменниці такі необхідні для творчості нові відчуття. Однак створення рукописи доведеться відкладати через несподівані трагедій. За загадкових обставин вмирають постояльці пансіонату один за іншим. Поліцейські не бачать в трапилися трагедії зв'язку. Одну смерть співробітники правоохоронних органів списують на нещасний випадок, другу - на дії маніяка-рецидивіста.

Взаємозв'язок злочинів зуміла тільки Дайнеко, яка почала вивчати минуле колишньої власниці цього маєтку - Анни Прасолова. Для героїні стає очевидним, що відбулися вбивства, і в справі замішано старе заповіт. Але довгий час знайти вбивцю не виходить, адже він працює чисто і не залишає доказів. У аматорки приватного розшуку сформувалося коло підозрюваних, і вона готова перевіряти всі можливі версії. Її творчих підхід до розслідувань часто ефективніше працює, ніж шаблонні методи професіоналів. До того ж, в діях Людмили немає особистої зацікавленості: для неї головне - об'єктивність і почуття адреналіну від розкриття правди.

Серіал Докази з минулого 3 сезон. Забутий заповіт 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Докази з минулого 3 сезон. Забутий заповіт » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Докази з минулого 3 сезон. Забутий заповіт 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Докази з минулого 3 сезон. Забутий заповіт всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Докази з минулого 3 сезон. Забутий заповіт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Докази з минулого 3 сезон. Забутий заповіт (2021)