Золота кров 4. Чортів обушок (2021)

Фільм детектив «Золота кров 4. Чортів обушок (2021)»:

Є всі підстави вважати, що Москву тероризує маніяк-рецидивіст. Адже за короткий проміжок часу в столиці виявлено вже другий небіжчик з намальованою на лобі буквою. Детективам ускладнює завдання то, що зв'язку між жертвами не встановлено. Зі слідчим Вадимом працює Світлана. Напарники вважають, що психопат вбив саме цих людей не випадково. Представник силових відомств дізнається, що другий убитий незадовго до трагедії з кимось спілкувався по телефону. При затриманні того самого таємничого абонента Вадим виявляє на землі вельми цікавий відбиток.

Адже це слід рідкісної стародавньої монети. Герої просуваються в розслідуванні, розплутують все нові клубки похмурих таємниць. Але у них відчуття, що маніяк весь час випереджає їх на крок і постійно вислизає. В результаті у напарників не виходить наблизитися до невловимого злочинця. У Вадима і Свєти навіть виникає відчуття, що це не вони полюють на вбивцю, а він переслідує їх і робить пішаками у своїй жорстокій грі. Чи зможуть герої знайти вірні зачіпки і розсекретити маніяка-рецидивіста? Понесе ця людина заслужене покарання за всією суворістю закону? У персонажів залишається мало часу, адже злочинець може ще кого-небудь убити.

Дивитися фільм «Золота кров 4. Чортів обушок (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Золота кров 4. Чортів обушок (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Золота кров 4. Чортів обушок (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Золота кров 4. Чортів обушок (2021)