48 годин (2021) всі серії

Мелодрама 48 годин (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
25 грудня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, комедія
Режисер:
Тривалість:
40 мин

Серіал детектив, комедія «48 годин (2021)»:

Співробітники підрозділу МВС, що перебуває у структурі одного з міських Слідчих комітетів, особливо шановані серед місцевих силових відомств. Працівникам оперативного відділу постійно доручають розслідувати гарячі справи. На розплутування злочинів героям забирають дуже мало часу. Часом у цих досвідчених професіоналів лише 48 годин, щоб розшукати порушника закону. Їхній принцип простий: спіймати злочинця зможе той, хто не дасть йому часу піти. Якщо товариші по службі не вкладуться у зазначені терміни, то наслідки будуть катастрофічними та непоправними.

Може обірватися життя людини, статися міжнародний скандал чи інші жахливі ситуації. Наприклад, у багатьох випадках при провалі оперативників з'являється ризик, що підозрюваний вислизне правосуддя, позбудеться доказів або прикінчить свідка. Найчастіше працює на вбивцю. За короткий термін невтомним детективам у кожному розслідуванні необхідно зробити безліч справ: від вивчення відбитків пальців на закривавленому ножі до допиту незговірливих свідків розправи. Щодня детективів – динамічна гонка з непередбачуваним результатом. Ці відважні люди звикли ризикувати власним життям.

Серіал 48 годин (2021) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «48 годин (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал 48 годин (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися 48 годин (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » 48 годин (2021)