Морська поліції. Чорноморськ (2022) всі серії

Мелодрама Морська поліції. Чорноморськ (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
15 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Морська поліції. Чорноморськ (2022)»:

На одному з одеських курортів Чорноморську спокійне життя часом порушують різні правопорушення. У райських теплих околицях лютують браконьєри. В акваторії можуть намалюватися справжні морські пірати, поплічники наркобаронів та громадяни, які бажають заробити на контрабанді. Любителі поганяти на катерах часто заважають людям відпочивати. Є й багато інших порушників закону та громадського порядку у чудовому Чорноморську.

Серед місцевих представників силових структур – три поліцейські зі спеціального морського патруля, які спільно намагаються вберегти місцеве населення та туристів від різномастих злочинців. Правоохоронці з приморського міста часто ризикують своїми життями, беручи участь у видовищних перестрілках, жорстоких бійках і погонах по воді. Якою тільки технікою не користується морська поліція: від гідроциклів та яхт до катерів та аквалангів. Нерідко героям необхідно бути справжніми детективами та розслідувати заплутані злочини. Втім, у товаришів по службі знаходиться час на відпочинок і на особисте життя. Та й яскраві місцеві жителі, а також колоритний та дотепний одеський гумор не дадуть нудьгувати запальним офіцерам під час виконання.

Серіал Морська поліції. Чорноморськ (2022) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Морська поліції. Чорноморськ (2022)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Морська поліції. Чорноморськ (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Морська поліції. Чорноморськ (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Морська поліції. Чорноморськ (2022)