Ментозаври всі серії

Мелодрама Ментозаври  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
26 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, кримінал
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, кримінал «Ментозаври »:

Оперуповноважених 101-го відділення поліції одного з районів Пітера часто називають ментозаврамі. У цей відділ направляють працювати, як на заслання, які проштрафилися співробітників органів або неугодних керівництву. Тут працюють ті, кого не стали відразу викидати зі слідчих структур за минулі заслуги і досягнення, а дали можливість допрацювати до пенсії. Майор Шведов - людина з сім'ї архітекторів, який недавно розлучився і, з огляду на стресову ситуацію на роботі, почав багато випивати. Капітан Орєхов любить сперечатися з оточуючими на гроші і взагалі не може без азартних ігор. Амбал капітан Доценко абсолютно впевнений в собі і часто ризикує власним життям.

Лейтенант Спаський приєднується до цієї бравою групі, приїхавши з Москви. Опер ховається від командира, у якого забрав дружину. Кожне розслідування для товаришів по службі може стати останнім, адже відділ часто.угрожают розформувати, а особовий склад - позвільняти. Але ментозаври не збираються здаватися і миритися з примхами вищого керівництва. Девіз учасників це згуртованої команди - «Один за всіх». Колеги продовжують війну з криміналом, доводячи свою корисність в сучасних силових відомствах.

Серіал Ментозаври 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Ментозаври » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ментозаври 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ментозаври всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ментозаври онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Ментозаври (2021)