Дорога всі серії

Мелодрама Дорога  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
12 октября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, боевик
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, боевик «Дорога »:

Ігор Соколов слідчий районного відділення поліції на прізвисько Сокіл служить вже не перший рік. Але останнім часом все в житті оперативника йде буквально так: кохана виставила з будинку, на роботі справи не ладяться. В ході всіх цих нерадісних подій, нерви у нього остаточно розхиталися. Чоловіка рятує тільки щоденне вживання спиртних напоїв, які допомагають на деякий час забутися. Але згубна пристрасть негативно дуже швидко відгукнулася після того, як Сокола і усувають від ведення важливих справ.

Чергове гучне пограбування ювелірного магазину круто змінює існування поліцейського. Для розслідування відділ прибувають майор Купріянов і капітан Рустам Палашкин, яким доручено в найкоротші терміни розібратися зі складним інцидентом. Відносини з прийшлими колегами у Ігоря відразу не склалися. У той же самий час в місті продовжуються зухвалі нальоти під проводом відомого бандита по кличці Чаус. Соколову дивом вдається вийти на слід одного з його спільників, а стеження за об'єктом допомагає познайомиться з чарівною Поліною. Схоже він закохався, як хлопчисько, ще не підозрюючи, що перед ним колишня дружина Чауса.

Серіал Дорога 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дорога » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дорога 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дорога всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дорога онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дорога (2013)