Григорій Р всі серії

Мелодрама Григорій Р  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
27 октября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
драма, история, биография
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история, биография «Григорій Р »:

Дія історичного серіалу розгортається в 1917 році, відразу ж після гучного вбивства Григорія Распутіна. Це злочин досі розбурхує істориків і допитливих сучасників. А тоді на розслідування холоднокровною розправи тимчасовий уряд призначає професійного сищика Генріха Івановича Свиттена. Детективу доручено в найкоротші терміни розслідувати справу вбитого, а головне з'ясувати, ким насправді був той самий Распутін. Генріху доводиться буквально по крихтах збирати цінну інформацію про таємниче старця.

Часто законнику доводиться заходити в глухий кут, адже не завжди вдається відрізнити правду від розказаних людьми домислів. Щоб швидше просуватися вперед, він просить допомоги у наближених покійного і членів вінценосної родини. Але як виявляється насправді, у кожного з опитаних особливе ставлення до цього літньому чоловікові. Сама Імператриця Олександра висловлюється про нього з великою повагою, але при цьому від уважного погляду поліцейського не вислизнув страх в її очах, при одній лише згадці імені Распутіна. І все-таки, що об'єднувало настільки несхожих особистостей: представників знатного роду і сумнівного старого? І хто побажав розправитися з останнім?

Серіал Григорій Р 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Григорій Р » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Григорій Р 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Григорій Р всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Григорій Р онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Григорій Р (2014)