Здивуй мене

Мелодрама Здивуй мене  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 января 2012
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, криминал
Тривалість:
86 мин.

Фільм драма, мелодрама, криминал «Здивуй мене »:

Роман Зубів і Багіра – дві унікальні, сучасні та енергійні особистості. Він досвідчений майор особливого забійного відділу, якому доручено скандальне і непроста справа. Чоловікові потрібно в найкоротші терміни вирахувати і затримати злочинницю, яка обманом і шантажем вимагає у заможних бізнесменів великі суми грошей. Вона його кохана й та сама спритна авантюристка, яку він так марно намагається знайти. Роман весь час йде по сліду шахрайки, але хитра і розумна противниця кожен раз примудряється бути на крок попереду нього.

Як їй це вдається? Зубів так захоплюється цією головоломкою, що йому стає цікавою кожна деталь цієї загадкової авантюристки. Йдучи далі, він дізнається шокуючі факти про її благородних поривів. Як виявляється, молода особа зовсім не жадібна до грошей дамочка, своєрідний «Робін Гуд» в сучасному виконанні, яка роздає отримані багатства тим, хто в них дійсно потребує. Адже вона зовсім нічого не залишає собі і це змінює все в корені в очах самого слідчого. Правда це не остання благородна дивина Багиры, ніж вона здивує Рому. Що ж ще приготувала своєрідна натура для сищика? Інтрига не змусить себе довго чекати.

Дивитися фільм «Здивуй мене » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Здивуй мене онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Здивуй мене дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Здивуй мене онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Здивуй мене (2012)