Зворотний бік душі (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Зворотний бік душі (2020)»:

Провінційний тихе містечко Андайск, в якому ніколи і нічого не трапляється, раптом опиняється в епіцентрі розбурхують і страхітливих подій. Місцеві жителі в шоці і паніці від того, що відбувається, в окрузі завівся холоднокровний маніяк, який з особливою жорстокістю викрадає і вбиває молодих дівчат. Городяни настільки налякані, що вимагають у влади рішучих і дієвих заходів по затриманню психопата, на прізвисько Арлекін. Саме з цією метою організовується слідчо-оперативна група, яку очолює досвідчена сищіца Дарина Логінова.

Вона не тільки вродлива, розумна і талановита, але є об'єктом зітхання і поваги багатьох своїх колег. Даша відразу розуміє, що їй і її дітям доведеться мати справу з хитрим і обережним злочинцем, який завжди намагається бути на крок попереду, по крайней мере, так вона оцінює дану ситуацію. Слідство ускладнюється ще й тим, що в оперативників немає чіткого опису противника. Тільки поява цінного свідка, втікача Андрія Ігнатова, який бачив убивцю, допомагає зрушити все з мертвої точки. Нічого не вдієш, для того, щоб закінчити почате слідчому доведеться співпрацювати з людиною, який недавно втік з колонії.

Серіал Зворотний бік душі (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Зворотний бік душі (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зворотний бік душі (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зворотний бік душі (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зворотний бік душі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зворотний бік душі (2020)