Майстер-клас від монстра (2020) всі серії

Мелодрама Майстер-клас від монстра (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
художественно-документальный
Тривалість:
45 мин.

Серіал художественно-документальный «Майстер-клас від монстра (2020)»:

Автори художньо-документального циклу запропонують глядачеві шокуючі і лякаючі історії, які відбулися в реальному житті. Ці гучні трагедії потрясли всю країну, про які довго говорили і обговорювали. З появою чергового серійного маніяка психопата в тому чи іншому місті жителі боялися вийти на вулиці, в страху за життя рідних і вимагали від влади і поліції рішучих дій в затриманні злочинця. Новий проект вітчизняного телевізійного каналу, якому немає аналогів, це своєрідне ігрове кіно та істинної документалістики, а кожен її випуск - відчайдушна спроба в вистежуванні і упіймання особливо небезпечного вбивці.

Тут потрібні навички, професіоналізм і досвід, щоб зуміти підібратися і не злякати зловмисника, який досить хитрий, обережний і заповзятливий. Він всіма правдами і неправдами намагається піти від покарання. Аудиторії потрібно тільки спостерігати за ходом інтригуючих подій, як слідчі ведуть реальні справи, а ще зрозуміти, що перетворює звичайного обивателя в жорстокого монстра. З якої причини раптом люди стають вбивцями, як це розпізнати і можливо запобігти, поки не сталося лиха.

Серіал Майстер-клас від монстра (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Майстер-клас від монстра (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Майстер-клас від монстра (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Майстер-клас від монстра (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Майстер-клас від монстра (2020)