Холодні берега всі серії

Мелодрама Холодні берега  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
14 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
триллер
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал триллер «Холодні берега »:

У невеликому містечку Озерськ рідко відбувається щось незвичайне. Життя там завжди проходила невимушено і розмірено. Жителі ведуть спокійний спосіб життя, будують плани, працюють, відпочивають. І схоже багатьом подобається таке існування. Ситуація різко загострюється з появою серійного маніяка. Невідомий психопат нападає на самотніх жінка, спотворює їх до невпізнання, а після душить. Городяни в паніці і страху. Виходити на вулиці бояться всі представниці прекрасної статі. Стати наступною жертвою може хто завгодно.

Начальник місцевого відділення поліції Борис Новинський доручає проведення розслідування дочки, досвідченому слідчому Аліні, вірячи, що вона швидко розбереться. Він вірить, дівчина зможе відшукати злочинця, зупинивши низку вбивств. У черговий день зникає спадкоємиця багатого Марія Воронцова. Поліція відправляється в її будинок, де нещодавно відбулася її сварка з чоловіком. Пошуки жінки безрезультатні. Її визнали загиблої. Аліна зблизилася з її чоловіком Марком. Вони створили нову сім'ю і щасливі разом. Ситуація змінюється, коли чоловік вирушає у відрядження. На вулиці він зустрічає копію колишньої коханої. Заради неї він кидає Новинську.

Серіал Холодні берега 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Холодні берега » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Холодні берега 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Холодні берега всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Холодні берега онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Холодні берега (2019)