Прогулянки зі смертю всі серії

Серіал детектив «Прогулянки зі смертю »:

Санкт-Петербург шокований серією таємничих вбивств, скоєних явно одним і тим же психопатом. У нього є власний почерк звірств. Невловимий маніяк позбавляє життя невинних туристок, які приїхали подивитися на визначні пам'ятки міста на Неві. В долоню кожної жертви вкладена листівка, на якій зображені красиві види Північної столиці. Мешканкам культурної столиці страшно виходити на вулицю. Судячи з недавнім подіям, будь-який такий вихід може стати останнім.

Для балерини Єлизавети Рябініною Пітер є рідним містом, і танцівниця переживає через що відбувається, відстежуючи ситуацію через ЗМІ. Вона впевнена, що ці жахи з серією вбивств її не торкнуться її, але пізніше виявиться залучена в них. Знайомство з бездомною по імені Стася, в сумці якої лежать такі ж листівки, які фігурують у справі, різко змінить її життя. Балерина змушена вписатися в розслідування, в якому багато не тільки сучасних, а й історичних таємниць. Силовики, які розкривають серію вбивств, здивовані появі невідомої їм жінки, яка почала виконувати їх роботу. Чи зможе тендітна працівниця культурної сфери знайти винних, незважаючи на відсутність професіоналізму в розслідуваннях.

Серіал Прогулянки зі смертю 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Прогулянки зі смертю » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Прогулянки зі смертю 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Прогулянки зі смертю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Прогулянки зі смертю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Прогулянки зі смертю (2021)