Стаття 105 (2021) всі серії

Мелодрама Стаття 105 (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
4 липня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Стаття 105 (2021)»:

У Москві відбулося кілька вбивств, скоєних схожим чином: божевільний злочинець змушував жертв вставати на коліна і прибирав їх пострілом в потилицю. Ті, хто бачив закривавлені місця злочинів люди незмінно були шоковані. Постріл в голову в упор сильно ускладнював згодом процедуру впізнання мерців. Незвичною справою зацікавилася підполковник поліції Катерина Павленкова. Слідчий використовує свої сильні сторони - холоднокровну розважливість і залізну логіку. Ці якості допомагають професіоналу схопити трудноуловимую закономірність в сталися вбивства.

Для Катерини Павленкова стає очевидним, що ці звірства - справа рук одного серійного вбивці. Мета підполковника - передбачити дії психопата на крок вперед. Однак число жертв цього невловимого стрілка поступово зростає. Стає відомо, що є загроза життю навіть для боса Катерини - генерала Бочарнікова. Розгадавши одну з знущальних вивертів садиста, Павленкова дізнається, що може стати його наступною мішенню. Вона змушена визнати, що вступила в жорстоку гру, ініційовану психопатом. Ось тільки чи вибереться героїня з цієї гри живий?

Серіал Стаття 105 (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Стаття 105 (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Стаття 105 (2021) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Стаття 105 (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стаття 105 (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Стаття 105 (2021)