Ворожка всі серії

Серіал мелодрама «Ворожка »:

Медсестра Катерина володіє даром ясновидіння. Але не поспішає хвалитися цим перед друзями, ставати учасницею будь-яких шоу або рекламувати себе в якості ворожки і відкривати відповідний салон. Адже свою унікальну здатність вона вважає захворюванням психіки. Боїться негативних реакцій з боку оточуючих. Її робота передбачає деяку частку цинізму і матеріалізму, тому розповідати колегам про паранормальному дарі співробітниця клініки не хоче. Медуіму все важче зберігати розум, постійно стикаючись з баченнями з того світла.

А є вони нещасної Катерини майже кожен день. Волею долі вона перебирається в столицю, де різко змінює професію. Стає поліцейським. Вона знову оточена людьми, які сміються над прогнозами, спіритичними сеансами та іншими надприродними проявами. На новій посаді дівчина розуміє, що її незвичайних здібностей не варто соромитися. Навпаки, необхідно застосовувати їх для порятунку мирних громадян, запобігання вбивств, пошуку зниклих і розплутування складних злочинів. Чи зуміє нова співробітниця силових структур довести товаришам по службі, що її методи ефективні?

Серіал Ворожка 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Ворожка » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Ворожка 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ворожка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ворожка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Ворожка (2021)