Все вирішують небеса

Мелодрама Все вирішують небеса  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
5 вересня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Фільм мелодрама «Все вирішують небеса »:

Скромна дівчина Настя приходить на сеанс до ворожки. Клієнтка скаржиться чаклунки на невдалу особисте життя і просить приворожити одного молодого чоловіка, якого давно любить. Героїня пояснює, що боїться назавжди втратити чарівного Леоніда. Весь час уявляє, як якась більш ефектна дівчина спокусить його і відведе. Адже цей симпатичний і успішний «принц» користується великим попитом у протилежної статі. Тиха і затиснута Настя була сильно закомплексована і в глибині душі не вірила, що такий видатний чоловік вибере її раз і назавжди.

Досвідчена ворожка отримує свій гонорар за ворожбу і застосовує свої знання і навички в чорній магії. Через деякий час відбуваються справжні чудеса. Чи то магія, чи то просто удача допомагає дівчині: бажаний чоловік пропонує їй одружитися і запевняє, що хотів би познайомитися її зі своїми батьками. Такого повороту подій клієнтка ворожки не очікувала: надто вже стрімко все сталося. Але після раптового пропозиції і періоду радості з цього приводу героїня закохується в іншого. Тепер вона не розуміє, як скасувати дію чаклунства. Як бідна Настя збирається виходити з положення, в яке себе загнала?

Дивитися фільм «Все вирішують небеса » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Все вирішують небеса онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Все вирішують небеса дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все вирішують небеса онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Все вирішують небеса (2021)