Криве дзеркало

Мелодрама Криве дзеркало  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
19 серпня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 хв.

Фільм мелодрама «Криве дзеркало »:

Вікторія - ефектна дівчина, яка розпещена чоловічою увагою. Вона часто відмовляє шанувальникам і не підтримує довгих відносин з ними. Героїня вважає, що ці люди не гідні бути з нею і не відповідають її уявленням про ідеального чоловіка. Віка вже зовсім зневірилася, адже той, якого вона полюбить всією душею, поки не з'являвся. Даремні пошуки другої половини тільки забирали час і енергію красуні. Подружка радить самотній дівчині скористатися послугами ворожки. І під час ритуалу на сеансі Вікторія бачить в дзеркалі незнайомця. За словами провісниці, саме цей чоловік є звуженим клієнтки.

Але, як з'ясувалося, це зовсім не багатий, прекрасний і впливовий принц, а всього лише звичайний хлопець. Дівчина розчарована, в таке ворожіння вірити відмовляється. Через деякий час вона все-таки наважується вийти заміж за процвітаючого і симпатичного чоловіка. І напередодні весілля видзвонює майстра по ремонту комп'ютерів. Відбувається справжнє диво. Айтішник виявляється тим самим чином в дзеркалі, які героїня недавно бачила на сеансі ворожіння. Що ж сталося: дивний розіграш з неясними мотивами або дійсно втрутилася невідворотна доля.

Дивитися фільм «Криве дзеркало » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Криве дзеркало онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Криве дзеркало дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Криве дзеркало онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Криве дзеркало (2021)