Женись на мені (2022) всі серії

Серіал комедія, мелодрама «Женись на мені (2022)»:

Впевнена в собі і схильна до провокацій гарна дівчина Вікторія затіяла захоплюючу та ризиковану суперечку. Вона уклала парі з заздрісною подружкою на ім'я Марина, що точно зможе за чотирнадцять днів знайомства домогтися пропозиції про шлюб від будь-якого чоловіка. За умовами майбутнього нареченого має обрати Марина. Пристрасно бажаючи виграти суперечку, дівчина запропонувала «важкий випадок». Віці доведеться розкрутити на пропозицію руки та серця Марининого сусіда, якого звуть Коля. Колись цю нещасну людину просто під час церемонії одруження назавжди покинула наречена.

Тепер чоловік, що не відбувся, став закоренілим циніком і холостяком, який бачить небезпеку чи не в кожній дівчині. А слово "шлюб" викликає у нього виключно негативні асоціації. Але здаватися – це не в характері Вікторії. Невгамовна сперечальниця приймає виклик і вимовляє подумки, звертаючись до об'єкта полювання: «Одружуйся зі мною». Чи вистоить Микола під натиском умілої та привабливої ​​спокусниці? Що вигадає розважлива Віка, щоб стати переможницею авантюрної парі? Як складатимуться відносини між нею та тим, кому судилося стати жертвою в таємній грі?

Серіал Женись на мені (2022) 1, 2, 3, 4, 5 серія дивитися онлайн всі серії підрят 5 серій

Дивитися серіал «Женись на мені (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Женись на мені (2022) 5 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Женись на мені (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Женись на мені (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Женись на мені (2022)