Принцеса з Горошино (2022) всі серії

Мелодрама Принцеса з Горошино (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
20 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Принцеса з Горошино (2022)»:

Марина Борисова – актриса, кар'єра якої лише починається. Героїня сповнена надій та грандіозних планів. Артистка одного разу прямує до селища Горошине. Тут їй треба попрацювати над роллю: зібрати інформацію, насититись емоціями, подумати над концепцією образу свого майбутнього персонажа. Раніше розпещена «принцеса» із міста ніколи не була в селах, тому серед місцевих почувається практично прибульцем з іншої планети.

Марина навіть не підозрює, які авантюрні та ризиковані пригоди розпочнуться у неї в селі. Справа в тому, що нещодавно схожа на неї зовні злочинниця поцупила у мільйонера Базаревича дорогу картину, яка вважається цінним витвором мистецтва. З моменту скоєння цієї крадіжки почалася повна плутанина. Через дезінформацію всі, хто знає Борисова, упевнені, що та загинула. А підлеглі олігарха вважають, що Марина стягла картину і відкривають за «шахрайкою» полювання. Чи вдасться актрисі вибратися з цієї заварушки та довести свою непричетність до крадіжки художнього шедевра? Які небезпеки загрожують дівчині, яка вплуталася у ризиковану гру? Як вплине на її характер час, проведений у Горошиному?

Серіал Принцеса з Горошино (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Принцеса з Горошино (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Принцеса з Горошино (2022) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Принцеса з Горошино (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Принцеса з Горошино (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Принцеса з Горошино (2022)