Чоловік повинен платити (2007)

Фільм мелодрама, комедия «Чоловік повинен платити (2007)»:

Марина і Сергій в шлюбі вже кілька років. Сергій є директором великої компанії, а Марина - в рекламному агентстві.
Одного разу дівчина дізнається, що її чоловік зраджує їй. Вона подає на розлучення. Залишившись одна Марина вирішує продовжувати розвивати свій бізнес і придбати ще одне агентство.

Однак вбрання Мариною агентство хоче купити Сергій Бєлих. В цей же час Марина дізнається про приїзд колишньої коханки Михайла Валі, яку Михайло бачити не хотів. В результаті цього дівчина залишається досконала одна. Марина вирішує влаштувати Валю в компанію до свого конкурента.

Дивитися фільм «Чоловік повинен платити (2007)» онлайн в HD якості

  • 40
Ви легально дивіться кіно Чоловік повинен платити (2007) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Чоловік повинен платити (2007) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чоловік повинен платити (2007) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Чоловік повинен платити (2007)