Топтун (2021) всі серії

Серіал детектив «Топтун (2021)»:

У талановитого слідчого Василя Топтенко непрості відносини з його колишньою дружиною на ім'я Марина. Дочка підліткового віку прагне помирити батьків, але саме її зухвалі вчинки як раз стають приводом для конфліктів мами і тата. У долі персонажів трапляється безліч захоплюючих детективних історій. Особливо велика кількість пригод відбувається в житті Василя Топтенко. Тож не дивно, з огляду на його схильність до авантюризму. Розподіл сил між екс-подружжям недавно змінилося. Марина довгими роками перебувала в тіні чоловіка, але з деяких пір стала його начальницею.

В таких умовах колишнім буде вкрай важко спрацюватися. Безумовно, вони будуть намагатися заради ефективної боротьби з криміналом діяти спільно і хоча б в робочий час забувати свої численні розбіжності. Але навіть в ділових бесідах, при обговореннях будь-яких розслідувань героям важко втриматися від сарказму на адресу один одного. Чи зможуть колишнє подружжя продовжити спільну роботу, або вважатимуть в результаті це занадто виснажливим нерви обставиною? Чи є ймовірність, що вони укладуть перемир'я хоча б заради своєї підростаючої дочки? В які небезпечні ситуації у зв'язку з роботою в органах потраплятимуть персонажі?

Серіал Топтун (2021) 1 - 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «Топтун (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Топтун (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Топтун (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Топтун (2021)