Швабра 2 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Швабра 2 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
6 грудня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, детектив «Швабра 2 сезон (2021)»:

Ганні Швабріної з пам'яткою на прізвище, що запам'ятовується, і капітану Вершиніну доведеться пережити чимало небезпечних пригод. Відносини між цими персонажами розгортатимуться непередбачувано та драматично. На них очікує розслідування заплутаних, а часом і таємничих злочинів. Це різноманітні справи: від наслідків побутових конфліктів до історій світового масштабу. Одне з важливих розслідувань героїв пов'язане із «фатумом». Їм необхідно з'ясувати, що чи кого так називають: організацію, вірус чи якусь загадкову фігуру.

Швабра не перестає вражати оточуючих зразковим знанням та застосуванням у службі математичних принципів. Дівчина з унікальним талантом утворює прекрасний тандем з напарником, який бездоганно знає криміналістику і має багаторічний досвід. У них різні характери та методи розслідувань, тому герої взаємодоповнюють один одного. Навколишні звикли бачити Ганну скромною та зануреною у роботу. Але вона поступово розкручуватиметься і розкриватиме свою сексуальну привабливість. Як складуться взаємини Швабріної з капітаном? Чи зуміють персонажі розшифрувати загадку «фатуму»? Чи допоможуть у цьому знання Анни в математиці?

Серіал Швабра 2 сезон (2021) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Швабра 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Швабра 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Швабра 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Швабра 2 сезон (2021)