Негарна подружка 6 сезон. Шоколадне вбивство (2021)

Фільм детектив «Негарна подружка 6 сезон. Шоколадне вбивство (2021)»:

Антоніна Остапчук віднедавна одружена. Дівчина з явним детективним талантом змушена попрощатися із роботою слідчого. Але перед відходом у відставку героїні необхідно розкрити ще один злочин. За планом, це останнє розслідування в кар'єрі сищіці. За нез'ясованих обставин хтось закінчив співробітницю Ленської лікарні. Вбивство стало повною несподіванкою. У жертви був явних ворогів. Вона запам'яталася оточуючим як неконфліктна людина. Працівники медзакладу здивовані, що хтось пришив цю скромну жінку, яка навіть від шкідливих звичок утримувалася.

Остапчук дізналася, що вбита страшенно любила шоколад. Більшість професійних слідчих не звернули б увагу на цю деталь. Але досвід та інтуїція нагадують Антоніні, що випадкових нюансів тут бути не може. Деяким людям творчий підхід героїні до розкриття злочинів може видатися екстравагантним. Але жінка не звертає уваги на скептиків та критиків, адже її методи неодноразово доводили свою ефективність. Це розслідування запам'ятається сищіце як «шоколадне вбивство». Як солодкі ласощі пов'язані з кривавою трагедією? Хто виявиться вбивцею?

Дивитися фільм «Негарна подружка 6 сезон. Шоколадне вбивство (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Негарна подружка 6 сезон. Шоколадне вбивство (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Негарна подружка 6 сезон. Шоколадне вбивство (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Негарна подружка 6 сезон. Шоколадне вбивство (2021)