Неприваблива подружка. Чорний кіт всі серії

Мелодрама Неприваблива подружка. Чорний кіт  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
13 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Неприваблива подружка. Чорний кіт »:

Слідчий Антоніна Остапчук довгі роки недооцінювала себе і вважала, що залишиться холостячкою без чоловічої любові назавжди. Але настав несподіваний момент, коли вона вирушає знайомитися з батьками свого залицяльника. Цей приємний вечір псується через моторошного події. Що живе неподалік шестирічний хлопчина Сергій розповідає Антоніні, що його скажений вітчим намір вбити боса. Наступного ранку виявляється, що передбачувана жертва дійсно - небіжчик. Але всі ознаки вказують, що цей представник керівної ланки помер природною смертю.

Дівчині навколишні рекомендують не надавати значення містичним збігом, а менти не бачать формальних приводів завести кримінальну справу. Пізніше хлопчик почав запевняти, ніби вітчим запланував чергове вбивство. Донощик також додав, що в кімнаті його оселився чорний кіт, якого інші не бачать. Здавалося б, малолітній вигадник, навіщо слухати такого? Але, довірившись передчуття, Антоніна вирішила розслідувати те, що відбувається. Показання хлопчини здаються марним трёпом. Але Антоніна Не проти перевірити викладені ним відомості. І дійсно бачить всю серйозність і драматизм ситуації.

Серіал Неприваблива подружка. Чорний кіт 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Неприваблива подружка. Чорний кіт » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Неприваблива подружка. Чорний кіт 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Неприваблива подружка. Чорний кіт всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неприваблива подружка. Чорний кіт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Неприваблива подружка. Чорний кіт (2020)