Неприваблива подружка (2019) всі серії

Мелодрама Неприваблива подружка (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Неприваблива подружка (2019)»:

Тоня Остапчук серйозно вважає себе некрасивою і з цієї причини дозволяє собі багато послаблення, не звертаючи увагу на реакцію і висловлювання оточуючих. Так вона з легкістю може з'явиться на роботу незачесаної, якщо проспала з ранку. Та й особливих обмежень в їжі у неї теж немає. Хочеться чогось смачненького в 12 ночі? Не проблема, псувати все одно нічого, фігури і так немає. Одним словом, Антоніна перебуває в зоні свого комфорту і користується усіма вигаданими відмовками. Вона намагається завжди перебувати на позитивній хвилі і не засмучуватися, навіть коли зовсім нестерпно сумно.

Працює пані Остапчук слідчим особливого відділу по боротьбі з бандитизмом і для її професійної діяльності такі зовнішні дані - знахідка. Вона непримітна і сіра миша, що дозволяє приспати пильність зловмисників і не помічати блискуче дедуктивний мислення і гострий як лезо розум Тоні. За плечима цього на вигляд тендітної непорозуміння не одне успішно розкрита справа. Для сищіци не існує безнадійних злочинів. Вона обожнює ребуси і не було випадку, що героїня не розгадала його, навіть якщо на це йшло трохи більше часу. В її випадку злочинця обов'язково наздожене покарання і в цьому ніхто з її колег і керівництва не сумнівається.

Серіал Неприваблива подружка (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Неприваблива подружка (2019)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Неприваблива подружка (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неприваблива подружка (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Неприваблива подружка (2019)