Давайте познайомимося

Фільм мелодрама «Давайте познайомимося »:

Головна героїня мелодраматичного фільму – Люба Соловйова стає мимовільним свідком дорожньої аварії, внаслідок якої незнайомий їй чоловік Павло потрапляє в лікарню у важкому стані. Жінка залишається з його сином Олександром на руках. Вона поки ще в розгубленості від події і відправляється в лікувальний центр, де її помилково приймають за Пашину дружину. Володіючи відповідальні і принциповим характером, вона не може ось так кинути хлопчика на сваволю долі, коли його батько перебувати в коматозному стані, а бабуся поїхала в Німеччину.

Вона вирішує продовжувати грати роль дружини потерпілого, піклується про Шурі і дочекатися приїзду його бабусі. З цього моменту її життя міняється кардинальним чином, адже своїх дітей у неї немає, і Люба повною мірою відчула себе матір'ю. Може ця життєва ситуація сталася з нею не випадково. Адже її недолугий чоловік Сергій, який більше, ніж впевнений, що його Любка нікому не потрібна. І з цієї причини дозволяє собі вести з нею по-хамськи. А самої Соловйової для щастя хочеться відчути, хоч комусь корисною і потрібною, нехай навіть це буде випадкова людина.

Дивитися фільм «Давайте познайомимося » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Давайте познайомимося онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Давайте познайомимося дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Давайте познайомимося онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Давайте познайомимося (2016)