Мене звуть Саша всі серії

Мелодрама Мене звуть Саша  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
29 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Мене звуть Саша »:

Олександра студентка медичного університету, зустрічається з одруженим хлопцем, від якого вона і завагітніла. Улюблений не хоче чути про дитину і вимагає від неї, щоб та терміново зробила аборт. Але Саша надходить абсолютно непередбачувано. Вона кидає навчання, сідає в перший же автобус, який прямує в столицю. Її приємними попутниками виявляються Михайло і Віра. Приємне знайомство перериває трагічна обставина - зіткнення транспорту.

Віра загинула відразу, а Сашка і Мишка доставляють в одну лікарню. Коли дівчина прийшла до тями. Вона дізнається, що хлопець все ще в коматозному стані. А її все приймають за його дружину. Героїня бачить в цьому якийсь знак і приміряє на себе роль Віри. Підіграє вона долю в цьому обмані? А що буде, якщо одного разу на порозі її будинку виявиться справжній батько народженого малюка. І що вона пояснить самому чоловікові? По суті чужому їй, що змусило її піти на це? Занадто багато питань. Майбутня мама просто намагається вижити в суворих реаліях, адже зараз вона відправлялася в нікуди і що буде з нею далі, також поки не відомо. Але чи правильно починати життя з брехні? Адже все таємне рано чи пізно стає явним.

Серіал Мене звуть Саша 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Мене звуть Саша » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Мене звуть Саша 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мене звуть Саша всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мене звуть Саша онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мене звуть Саша (2019)