Мій милий знайда (2020) всі серії

Мелодрама Мій милий знайда (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 березня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Мій милий знайда (2020)»:

Віра втрачає батька, а через трохи згодом її звільняють з роботи. На її руках залишається мати-пенсіонерка й величезна відповідальність, яка лягла на її плечі. Тепер вона має не тільки утримувати сім'ю, але і доглядати за нею. Дівчина намагається не впадати у відчай і влаштовується на нову роботу. Там вона знайомиться з Максимом.

Віра сильно йому сподобалася, і він за всяку ціну хоче домогтися від неї розташування. В один із днів, коли Віра підвозила клієнта, на своєму таксі, їй залишили дитину. Побачила вона його вже пізно, тому звернулася в поліцію, щоб вони відшукали його батьків. Пошуки не увінчалися успіхом, і Віра самостійно починає пошуки батьків дивного малюка. Тільки ось одна біда, будь-яка зачіпка, яка з'являється в цій справі, приносить куди більше питань, ніж ответо

Серіал Мій милий знайда (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Мій милий знайда (2020)» онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Мій милий знайда (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мій милий знайда (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мій милий знайда (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мій милий знайда (2020)