Бідна Саша (2021)

«Бідна Саша (2021)»:

Напередодні свого весілля Олександра дізнається, що вагітна. Дівчина готова розповісти про цю радість нареченому. Але замість відвертої розмови, весільної церемонії і гулянь з цієї нагоди наречена купує квиток на поїзд і їде назовсім з міста. Виявляється, що наречений переспав з іншою жінкою. Він проходить обвинуваченим по одному старому справі. Щоб не сісти ща грати, він змушений одружитися через дочку следак. У свою чергу, його колишня намагається почати життя заново в іншому місті, але отримує від долі жорстокі випробування.

У поїзді героїня розговорилася з попутницею Валерією, яка, як з'ясується пізніше, аферистка. Ця дивна жінка спровокувала велику аварію на залізниці і втекла з місця події, поцупивши гроші в прилеглому купе. І попередньо зробивши хитрістю так, щоб Саша відключилася. Незабаром дівчина прийшла до тями і, як виявилося, її приймають за авантюристку і звинувачують в події. Починається важкий для неї час. Несправедливо звинувачена змушена змінити ім'я і постійно бояться, що її вистежать, схоплять, уб'ють. За героїнею полювали не тільки поліцейські, але і кримінальні елементи. Чи вдасться Саші вижити на зло проблем, врятувати сина і знайти людське щастя?

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Бідна Саша (2021)