Сильна ти всі серії

Мелодрама Сильна ти  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
18 января 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сильна ти »:

Головна героїня драматичного фільму Ніна Вавілова – талановита гід і відмінний спеціаліст. Завжди чарівна і весела дівчина – проводить міські екскурсії, бореться за свої ідеї – збереження історичних пам'яток і більшу частину свого часу присвячує улюбленій справі. Напевно, такі активісти, як вона потрібні суспільству. Героїня давно заміжня і сміливо може стверджувати, що щаслива зі своїм чоловіком Артемом. Її коханий справжня опора для неї, близький друг якому вона абсолютно довіряє. Молодій жінці деколи здається, що вона не змогла прожити без коханого і дня.

Але фатальний випадок змінює існування Ніни кардинальним чином. Її Артем потрапляє у важке ДТП. А в машині, крім нього, виявляється його друга сім'я – цивільна дружина Марина і їхня спільна донька Катруся. Чоловік гине, Маша в коматозному стані, а дитина залишається один на напризволяще, тому що подбає про неї нікому. Тепер Ніні доведеться вирішити для себе – чи вона здатна пробачити багаторічна зрада, брехня чоловіка, який так майстерно прикидався. Але зараз на кону життя маленького чоловічка, який, по суті, не винен в іграх і помилки дорослих і їй реально потрібна допомога!

Серіал Сильна ти 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сильна ти » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сильна ти 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сильна ти всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сильна ти онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сильна ти (2020)