Сім'янин

Мелодрама Сім'янин  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
Країна:
Казахстан
Жанр:
комедия
Тривалість:
77 мин.

Фільм комедия «Сім'янин »:

Розмірене існування Мухтара підходить позначці – кризи середнього віку. Все, що він заробив до цього моменту: кілька кредитів, роботу з невеликим достатком і сім'ю. Чоловік все частіше замислюється, що якби тоді багато років тому він не поквапився з ранньої одруженням, то цілком міг би побудувати успішну кар'єру і досягти набагато більшого. Одного разу з ним відбувається щось дивне. Він прокидається в розкішний апартаментах, заможним бізнесменом, у якого все абсолютно все, про що можна тільки мріяти.

Але плата за це благополуччя стають його близькі, улюблене сімейство, якого у нього тепер немає. Звичайно спочатку запаморочлива ейфорія радує, манить і здається, що від цього неможливо відмовитися. Адже такі висоти більше не здолати. І все, що відбувається справжня магія для нього. Але проходить зовсім небагато часу і Мухтар починає розуміти, що йому реально не вистачає його рідних: дружини, дітей. І нехай він був людиною небагатою і жив скромно в передмісті, але був дуже щасливий. І зараз це, безперечно. Чи зможе він повернути все, що втратив? Адже в цій реальності батьком і чоловіком його пустотливих діточок і красуні дружини є близький друг дитинства.

Дивитися фільм «Сім'янин » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Сім'янин онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Сім'янин дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сім'янин онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сім'янин (2019)