Спокуса спадщиною (2019) всі серії

Мелодрама Спокуса спадщиною (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
26 жовтня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Спокуса спадщиною (2019)»:

Олена улюблена дочка успішного і заможного підприємця. Батько дихав своєю принцесою і ніколи їй не відмовляв ні в чому. Дівчина жила немов у казці. Ніде не працювала, ні замислююся про майбутнє або про кар'єру. Але одного разу райдужна життя закінчилося, після раптової кончини батька. Вона буквально залишається одна з авантюрним муженьком в цьому суворому світі, де виживають лише найсильніші. Всі її благополуччя звалилося немов картковий будиночок. Коштів для подальшого існування немає, розкішний особняк виявився закладений в банк під кредит, який потрібно виплачувати, а всі рахунки заморожені.

Спадкоємиця незліченних багатств, яка до недавнього часу навіть не підозрювала про те, що в її житті можуть виникнути хоч якісь негаразди і складні проблеми, змушена піти підробляти простий офіціанткою. Іншого вибору поки немає. А поки молода дружина намагається заробити на хліб насущний і хоч якось вирішити питання і неприємності, її заповзятливий чоловік-шахрай, що погрузла в боргах під величезні відсотки вирішує прибрати до рук всю спадщину. І йому зовсім все одно яким чином він це зробить. Чоловік схоже готовий і на вбивство Олени, тільки б досягти бажаного.

Серіал Спокуса спадщиною (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Спокуса спадщиною (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Спокуса спадщиною (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Спокуса спадщиною (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спокуса спадщиною (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Спокуса спадщиною (2019)