Я буду жити! (2009)

Фільм драма, мелодрама «Я буду жити! (2009)»:

Олена Єгорова обдарована співачка з глухої провінції народилася під щасливою зіркою, її помічає знаменитий столичний продюсер Георгій Рожков. Далі в житті дівчини відбувалося як у чарівній казці. Вона за помахом чарівної палички, перетворюється в Евеліну, висхідну і визнану зірку. Виходить, заміж за маститого Георгія і народжує йому двох прекрасних діточок. Про що ще може мріяти жінка? Але зоряний чоловік зовсім не виявився турботливим і уважним чоловіком, а деспотичним тираном і заповзятливим ділком. Для нього дружина – лише вдалий проект, вкладення фінансів.

Їй же він не залишив жодного права вибору, і будь-яка спроба непослуху перетворювалася на відчайдушні побої. Евеліна, якій заздрять мільйони живе в пеклі, з якого намагається вирватися, але поки немає відповідного випадку. Владний і впливовий чоловік, може знищити її одним клацанням, також, як і створив з неї кумир. Зрада друзів, інтриги жовтої преси, все це в мить ока буде забезпечено, слава і гроші в даному контексті втрачають всякий сенс. Тепер у героїні єдина мета вирватися з рук диктатора, відновити своє чесне ім'я і забрати дітей. Але чи їй це до снаги?

Дивитися фільм «Я буду жити! (2009)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Я буду жити! (2009) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Я буду жити! (2009) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я буду жити! (2009) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Я буду жити! (2009)