Монро

Фільм мелодрама «Монро »:

Зінаїда Кудряшова - працівник на ж / д станції в сап'янові. Вона дуже схожа на голлівудську зірку Монро своєю зовнішністю, що дуже подобається дівчині.

Місцеві чоловіки закохані в Зінаїду, а жінки - заздрять їй. Однак, не дивлячись на це, особисте життя дівчини, не влаштоване.
Здається, що Зіна вже могла б знайти своє жіноче щастя, але вона продовжує чекати свого принца. Одного разу на залізничному переїзді з'являється машина Альберта, який є бригадиром ремонтної бригади. Однак Зінаїда навіть не підозрювала, що ця зустріч переверне все її життя.

Дивитися фільм «Монро » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Монро онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Монро дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Монро онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Монро (2009)