Старенькі в снігах (2021)

Фільм комедия «Старенькі в снігах (2021)»:

Зінаїда, Лідія та Катерина – найкращі подруги. Їм ніколи не буває нудно утрьох. Цим персонажам не подобається передбачуваність та рутина. І ось, з'являється новий спосіб зробити своє життя яскравішим. Напередодні новорічних свят жінки отримали загадкову листівку від спільної знайомої. Інформація, що міститься в посланні, змусила нерозлучних жінок терміново сідати в ретро-автомобіль «Волга» і прямувати назустріч пригодам. Незважаючи на солідний вік, подруги не втратили любов до активного життя, потягу до авантюр та вміння веселитися. Зіна, Ліда та Катя все такі ж легені на підйом, гуморні та енергійні.

«Старень у снігах» чекає чергова незабутня подорож, результат якої неможливо передбачити. Вони переконаються, що у новорічні свята дива обов'язково відбуваються з тими, хто вірить у казку та не втрачає оптимізму. У дальній дорозі героїнь на синій Волзі очікують як комедійні події, так і сентиментально-ліричні. Що за повідомлення, яке так схвилювало трьох подруг, було у листівці? Які пригоди доведеться пережити безжурним і винахідливим жінкам? Як зміняться їхні характери та погляди на навколишній світ під час веселої поїздки?

Дивитися фільм «Старенькі в снігах (2021)» онлайн в HD якості

  • 30
Фільм Старенькі в снігах (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Старенькі в снігах (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Старенькі в снігах (2021)