Новорічний експрес (2019) всі серії

Мелодрама Новорічний експрес (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
12 января 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Новорічний експрес (2019)»:

Найбільшу чудову ніч в році люди намагаються провести вдома, в колі найближчих дорогих людей. Всім відомо, що Новий рік - свято, яке об'єднує родину. Але герої цієї ліричної мелодрами з різних причин опинилися в дорозі в новорічні свята. Всі вони - пасажири поїзда. У кожного з них є своя цікава історія, особиста драма або мрія. Невиправні романтики щиро вірять в доленосні зустрічі. Новий рік, дійсно, може піднести такий сюрприз, якщо зустріти його в компанії таких же мандрівників.

Хтось, навпаки, бажає забути минулі відносини, хворобливий розрив. Такі люди буквально тікають від минулого, мчать назустріч змінам. А є ті, хто просто в цей день виявився в поїзді за службовим обов'язком, відправився в службове відрядження, або вступив на чергове чергування. Такі люди із задоволенням залишилися б удома, але робота є робота. Так чи інакше, доля недаремно зібрала всіх цих людей в одному місці, в один час. Всі їх історії сплетуться в химерний життєвий візерунок, зустрічі запам'ятаються назавжди, а чудеса дійсно почнуть збуватися. Це новорічну подорож стане самим яскравим і незабутнім для всіх пасажирів поїзда.

Серіал Новорічний експрес (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Новорічний експрес (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Новорічний експрес (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Новорічний експрес (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Новорічний експрес (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Новорічний експрес (2019)