Ялинки 1914

Фільм семейный, комедия, драма «Ялинки 1914 »:

Дія фільму відбувається в Росії рівно сто років тому. 1914 рік ознаменувався роком початку Першої Світової війни. Незважаючи на це важкий час, люди вірили в чудо і чарівництво. Фільм покликаний не для того, щоб показати військові дії, а для того, щоб показати, що і сто років тому люди з нетерпінням чекали свята. У 1914 році життя була зовсім іншою, ніж зараз. У переддень Різдва в країні творилася святкова метушня - всі люди, від селян до дворян, готувалися до довгоочікуваним гулянь.

Свято дарував людям надію у світле майбутнє, вони мріяли, готувалися до нього і чекали дива. У фільмі представлені шість історій, що відбуваються, як уже заведено в різних містах. У ті часи у Російській імперії люди були незадоволені жорсткими законами і несправедливим правлінням, але майбутній свято відсував на задній план всі проблеми і негаразди. Люди вірили, що саме в Різдво може статися якесь диво, і життя може круто змінитися. Головним атрибутом довгоочікуваного свята, звичайно ж, була вбрана ялинка. Що робити якщо уряд вирішив заборонити ялинки? Як бути народу, який чекає від Різдва дива, а яке Різдво без головного символу?

Дивитися фільм «Ялинки 1914 » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ялинки 1914 онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ялинки 1914 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ялинки 1914 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ялинки 1914 (2014)