Свята брехня (2019) всі серії

Мелодрама Свята брехня (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
31 августа 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
91 мин.

Серіал мелодрама «Свята брехня (2019)»:

Світлана і Дмитро чудова, закохана пара. Молоді люди мріють одружитися. Кожен день вони будують плани на світле майбутнє і спільне життя. Одного разу, прогулюючись, на них нападають вуличні покидьки. Захищаючи себе, Дмитро випадково вбиває одного з хуліганів.

Світла приймає рішення взяти провину на себе. На це є безліч причин. Дівчина впевнена, що коханому витягнути її з в'язниці і всі проблеми розвіятися. Але героїню фільму «Свята брехня» очікують зрада і брехня. У тяготи і страждання Світла несподівано розуміє, що у неї є дар — бачити майбутнє. З цього моменту в житті дівчини настають великі зміни...

Серіал Свята брехня (2019) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Свята брехня (2019)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Свята брехня (2019) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Свята брехня (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свята брехня (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Свята брехня (2019)