Одна брехня на двох (2018) всі серії

Мелодрама Одна брехня на двох (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
44 мин.

Серіал драма «Одна брехня на двох (2018)»:

Молода і чарівна Варвара, працює організатором урочистих заходів. Присвячуючи себе виключно роботі, вона не залишає час на особисте життя. Одного разу, героїня фільму «Одна брехня на двох» вирушає в місто своєї юності, щоб провести весілля заможного бізнесмена. Там вона зустрічає своє перше кохання Влада. Несподівано, між ними спалахує минула любов і зароджується бурхливий роман. Але, незабаром доленосна зустріч підносить неприємні сюрпризи. Виявляється, Влад одружений чоловік, якого шалено любить чоловіка Анна.

Але, після зустрічі з Варею, він твердо вирішив розлучитися. Незабаром він виконав свою обіцянку Варварі, кинув дружину і став жити з коханою. Нарешті щаслива і закохана героїня, знайшла щастя і можливість створити справжню сім'ю. Тільки, знову приходить розчарування. Анна заявляє колишньому чоловікові що вагітна і скоро народить йому сина. Після довгих роздумів Влад повертається до дружини. Заради майбутнього дитини, він руйнує всі свої плани і погоджується жити з нелюбою жінкою. Через деякий час, Аня втрачає дитину, але не розповідає чоловікові. Вона носить накладний живіт, щоб утримати чоловіка. Тим часом, Варя дізнається про свою вагітність ...

Серіал Одна брехня на двох (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Одна брехня на двох (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одна брехня на двох (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одна брехня на двох (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одна брехня на двох (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одна брехня на двох (2018)