Намальоване щастя (2018) всі серії

Мелодрама Намальоване щастя (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
20 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Намальоване щастя (2018)»:

Валерія - щаслива жінка, яка одружена з успішним адвокатом Антоном. Протягом двадцяти років спільного життя, подружжя жило в сімейної ідилії і займалися вихованням свого чудового сина Кирила. Дбайливий чоловік намагався радувати свою улюблену дружину, і не давати їй приводу для смутку. Але одного разу, героїня фільму «Намальоване щастя» дізнається неприємні новини про свого чоловіка. Виявляється, що людина якого вона так любила, зраджує їй з молодою красунею. Такого підлого вчинку Лера ніяк не очікувала. Вона не могла повірити, що він так легко розтоптав її любов.

Але, сильна жінка знаходить в собі сили і намагається відволіктися від глибокого розчарування. Вона виходить на роботу і намагається не думати про погане. Незабаром героїня знайомиться зі своїм колегою Григорієм і між ними виникає взаємна симпатія. Перебуваючи поруч з цим щирою людиною, Лера почуває себе коханою і бажаною. Вона нарешті знайшла те, чого їй не вистачало всі ці роки. Бурхливий роман двох закоханих людей, стає початком нового життя і справжнього щастя. Але, щоб бути разом, їм належить подолати безліч неприємностей організованих колишнім чоловіком ...

Серіал Намальоване щастя (2018) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Намальоване щастя (2018)» онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Намальоване щастя (2018) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Намальоване щастя (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Намальоване щастя (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Намальоване щастя (2018)