Кожному своє (2017) всі серії

Мелодрама Кожному своє (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
10 листопада 2017
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 хв.

Серіал мелодрама «Кожному своє (2017)»:

Молода і красива Тетяна, вийшла заміж за француза — процвітаючого закордонного бізнесмена. Перший час вона жила як в казці і ні в чому не потребувала. Чоловік забезпечив її всім необхідним для щасливого життя, оточив турботою, ласкою і щирою любов'ю. Але, через деякий час, чоловік перетворився на справжнього монстра, який перетворив казкове життя героїні фільму «Кожному Своє» в справжній кошмар. Перебуваючи в "золотій клітці" вона мріє вирватися з лап цього людини. Але, шлюбний контракт, складений пронозливими юристами, не дозволяє втекти. Адже дві доньки у разі розлучення, повинні залишитися з батьком.

Заради своїх дівчаток, Тані доводиться терпіти всі знущання тирана. Одного разу, вона отримує з неприємні вісті з Батьківщини:його мати смертельно хвора і потребує термінової операції. Жінка змушена залишити дітей і відправиться в Росію, щоб підтримати хвору матір. Перебуваючи в рідному місті, вона знайомиться з прекрасним хлопцем Олегом, у якого закохується з першого погляду. Олег на багато молодше своєї коханої, але його не зупиняє цей дрібниця. Незабаром між ними спалахує бурхливий роман і Таня виявляється на сьомому небі від щастя. Але, їх прекрасним відносин не судилося бути вічно, адже Олег приховує від коханої інтригу пов'язану з її близькою подругою — таємною коханкою підступного чоловіка...

Серіал Кожному своє (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Кожному своє (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кожному своє (2017) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кожному своє (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кожному своє (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кожному своє (2017)