Рік собаки (2018) всі серії

Мелодрама Рік собаки (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 грудня 2018
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
47 хв.

Серіал мелодрама «Рік собаки (2018)»:

Олександра молода і щаслива жінка, яка одружена з процвітаючим юристом Костянтином. Люблячий чоловік забороняє своєї дружини працювати, а намагається сам забезпечувати гідне існування сім'ї. Щоб не нудьгувати, домогосподарка заводить собі собаку, яка стає для неї єдиним вірним другом.

Разом зі своєю Кособоков, героїня фільму «Рік собаки» коротає самотні дні, поки чоловік пропадає на роботі. Тільки, працьовитий чоловік виявляється порожнистим зрадником, який крутить роман з чарівною дочкою свого боса. Незабаром зрада вилазить назовні. Саша не могла повірити, що улюблений проміняв її на більш вигідну жінку, з величезними можливостями. Забравши з собою улюбленого вихованця, вона змушена переїхати до мами і шукати для себе хоч якусь роботу. У важку хвилину, коли надії на щастя розбилися як скло, Олександра зустрічає чудового самотнього чоловіка, який не тільки вириває її їх глибокої депресії, але і дарує те, чого у неї ніколи не було ...

Серіал Рік собаки (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Рік собаки (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рік собаки (2018) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рік собаки (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рік собаки (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рік собаки (2018)