Востаннє прощаюся

Мелодрама Востаннє прощаюся  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
18 жовтня 2017
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Востаннє прощаюся »:

Молодий хлопець по імені Андрій рятує життя школярці Вірі. З цього моменту юна дівчина закохалася у свого спасителя і мріяла вийти за нього заміж. Але герой не сприймав всерйоз почуття старшокласниці. Незабаром він поїхав у місто і одружився. Героїня фільму В останній раз прощаюся довго не могла змиритися з розлукою, але час минав, наївна дівчина подорослішала і поїхала підкорювати столицю. Через роки копіткої праці, Вероніка змогла подолати всі труднощі і побудувати власний бізнес з нуля.

Тепер вона успішна бізнеследі, яка може собі дозволити все що душі завгодно. От тільки знайти щастя з чоловіком у неї так і не вийшло. Одного разу, героїня зустрічає Андрія, але не подає виду, що його впізнала. Ця випадкова зустріч, пробудила прекрасні почуття як багато років тому. Незабаром доля підносить черговий сюрприз нещасній жінці: її благовірний чоловік, виявився негідником і зрадником, який вирішив привласнити бізнес дружини. І знову Андрій виявляється поруч у важку хвилину...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Востаннє прощаюся (2017)