Помилка молодості всі серії

Мелодрама Помилка молодості  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
299 березня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Помилка молодості »:

Кращі подруги Ніна та Ірина, які разом виросли в дитячому будинку, сильно посварилися в молодості. А причина прозаїчна: не поділили чоловіка. Ірина полюбила Андрія, але той зрадив її з Ніною. Через ревнощі та образи пережила зраду дівчині було неможливо контролювати себе, тому вона зробила помста, порушивши закон в пориві гніву. За що була засуджена і відсиділа довгий термін. І навіть через довгий час не змогла пробачити подругу і колишнього. На той момент розчавлена ​​героїня готувалася до появи її дитини на світ. Подруги перестали спілкуватися, не підозрюючи, що їх шляхи перетнуться через багато років.

Андрій вирішив кинути всіх і раптово зник. Місцезнаходження цього підступного людини невідомо. Іра відмовилася брати на себе опікунство над дочкою, яку народила в тюрмі. Вийшло, що Ніна удочерила дитину, не знаючи, хто матір дівчинки, і виростила приймака. Пройшли роки. Волею долі дві закляті подруги знову зустрінуться, і переживуть нову драму своїх відносин. Виявилося, що Андрій поїхав в далекі країни і тепер повернувся з-за океану, щоб знайти Ірину і свою дочку. Він хотів прояснити багато моментів двадцятирічної давності, які здавалися таємничими і важливими.

Серіал Помилка молодості 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Помилка молодості » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Помилка молодості 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Помилка молодості всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Помилка молодості онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Помилка молодості (2021)