Дівчата (2021) всі серії

Мелодрама Дівчата (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
29 грудня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Дівчата (2021)»:

Три дівчини довгий час дружать. Разом вони пройшли чимало труднощів. Героїні завжди відверті у спілкуванні між собою. У кожної їх трапилися провали на особистому фронті. У житті дівчат вже були розлучення з чоловіками. Досі кожна з подруг не може емоційно відновитись після такої психологічної травми. Також долі героїнь схожі тим, що у них складаються стосунки з дітьми, які, у свою чергу, вже виросли і створюють власні сім'ї. Три нерозлучні подруги сходяться на думці, що настав час жити для себе, отримуючи задоволення.

Раніше вони жертвували часом, силами, нервами заради домочадців. Але жодної подяки за самовідданість не отримали. Натомість – розчарування, втрачені роки та розбиті серця. Дівчата підбадьорюють одна одну. Вони мають намір розпочати новий розділ життя. Хочуть знайомитися з гідними чоловіками, ходити на побачення, шукати справжнє кохання, будувати кар'єру і намагатися виконувати власні мрії, поки що не пізно. Так, на них чекає чимало нових випробувань та розчарувань. Але разом справжні подруги подолають будь-які перешкоди. Чи знайдуть вони своє щастя? Чи зможуть реалізувати бажання? Чи дістануть висновки з невдач?

Серіал Дівчата (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Дівчата (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Дівчата (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дівчата (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дівчата (2021)