Лелека на даху (2021) всі серії

Мелодрама Лелека на даху (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Фільм мелодрамаСеріал мелодрама «Лелека на даху (2021)»:

П'ятдесятирічна жінка була щасливою в особистому житті. Її шлюб з успішним і впливовим чоловіком тривав довгі роки. Чоловік здавався взірцем вірності. Навколишні вважали цю сім'ю бездоганною. Ніщо не передбачало біди. Але велелюбний чоловік не витримав спокуси і завів собі гарну коханку. Дружині стає це відомо. На жаль, зрада призвела до розлучення. Покинута героїня залишилася на самоті. Вона розуміє, що знайти нового чоловіка у такому віці буде важко. Діти, що подорослішали, не горять бажанням підтримувати матір у важкій ситуації.

Нещасна героїня завжди намагалася бути ідеальною дружиною та домогосподаркою. Але не отримала за свою турботу та самопожертву жодної подяки. До півстолітнього ювілею жінка підійшла без жодних професійних навичок. Вона не має хобі та інших інтересів: весь час присвячувалося близьким. Думки про розбиті мрії лише посилюють депресивні настрої. Розлучення щось надломило всередині героїні. Але сильний характер не дозволяє здаватися. Жінка спробує знайти сили, щоб почати нове життя і винести з трагедії уроки. Вона розуміє, що якщо колишній захоче повернутись, то йому необхідно здійснити диво.

Серіал Лелека на даху (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Лелека на даху (2021)» онлайн всі серії Дивитися фільм «Лелека на даху (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Лелека на даху (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лелека на даху (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі! Серіал Лелека на даху (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лелека на даху (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Лелека на даху (2021)